;

Leverings- & retourvoorwaarden

Levering :

Elk item wordt volgens de hoogstaande kwaliteitsnormen en het Baskania label vervaardigd. Alle creaties zijn handgemaakt en kunnen gepersonaliseerd en aangepast worden in alle mogelijke maten en kleurtinten. 

Meestal worden de bestellingen binnen de 5 werkdagen geleverd tenzij het item gepersonaliseerd wordt. Hierbij houden wij u op de hoogte van het verloop in het atelier. Wij zenden u een e-mail wanneer uw bestelling klaar is. Vertraging in het leveringsproces is geen geldige retourvoorwaarde. 

Retourvoorwaarden :

Als u niet tevreden bent met uw aankoop hebt u recht uw item binnen de 14 dagen na leveringsdatum retour te zenden. De afgiftedatum van de koerierdienst is een geldt als bewijs. 

Retours die niet worden aanvaard :

  • -Geschonden of gedragen items
  • -Items met een persoonlijke gravering
  • -Items die voor de klant gepersonaliseerd werden

Na controle van het teruggezonden item ontvangt u een cadeaubon of een terugbetaling. De klant staat in voor de volledige terugzending. Wij raden aan het item persoonlijk terug te brengen om diefstal of verloren pakjes tijdens het transport te vermijden. Indien u toch kiest voor terugzenden, kiest u best voor een traceerbaar pakket. 

De garantie van Baskania is gelimiteerd tot defecten door eigen vakmanschap of in de door ons gebruikte materialen. 

Certificaten :

Voor alle juwelen met diamant boven 0,30 Ct. ontvangt u een certificaat GIA of HRD en voor alle creaties maken wij voor u een schattingsattest. 


Compare