;

Over Bjolie by Baskania

Ons bedrijf

Sinds meer dan 31 jaar getuigt BASKANIA van meesterlijke vakkennis, een ongeëvenaarde klantgerichte filosofie en de kunst van hoogwaardig juweeldesign. 

In het diamantcentrum van Antwerpen bevindt zich ons juweliersatelier waar we creaties ontwerpen en vervaardigen die een ruim nationaal en internationaal cliënteel weten te bekoren. 

In de loop van onze geschiedenis bouwden we een sterke traditie uit op het gebied van ontwerp, uitzonderlijke hoogstaande kwaliteitsnormen en een uiterst persoonlijke begeleiding. 

Een juweel moet je met gevoel kiezen en dragen omdat het uniek is, perfect gemaakt is en vooral...bij u past! Ieder sieraad is bij ons het resultaat van een creatieproces dat zich ontvouwt binnen de smeltkroes van onze samenwerking als drie ontwerpers met een positieve filosofie als basis.

Door het bundelen van die krachten zijn we als BASKANIA de vanzelfsprekende soulmate van wie selectieve juwelen met een uiterst individuele uitstraling verkiest. 

Ons vakmanschap gebonden aan de traditionele technieken resulteert dan ook in het bekomen van: 

- de officiële erkenning als KUNSTSMEDERIJ

- het HIB-label, Handmade in Belgium - 2013

Ook de passie voor parels is ondertussen over de grenzen bekend. Elke parel wordt met zorg en liefde persoonlijk geselecteerd en samengesteld tot een juweel geïnspireerd door de prachtige zilte kleuren en kwaliteiten van parels uit de Stille Zuidzee, Tahiti, Japan en het Midden-Oosten. 


Compare